LA RECTORIA

Jordi Rollan s’inspira en l’incomparable paisatge i en les seves arrels catalano-empordaneses i això es trasllada, amb il·lusió, a cada plat.

La Rectoria és un restaurant emplaçat en un entorn rural i en un edifici emblemàtic d’Espinavessa, al capdavant de la cuina Jordi Rollan ofereix una cuina d’autor que cuida els detalls, amb productes de temporada i un toc de modernitat. El restaurant va reobrir les seves portes el 19 d’abril del 2008, després d’estar uns quants anys tancat. La idea es porta a terme després d’un temps d’obres i reformes, per tal d’aconseguir un renovat espai gastronomic.

La nostra filosofia de treball s’inspira en l’incomparable paisatge i en les seves arrels catalano-empordaneses. Un bon ambient acompanya als comensals, barreja d’ambients i records, que podran fruir d’una cuina que ofereix sensacions, textures, olors i colors. Treballem amb els millors productes de temporada, per tal de treure el millor de cada un d’ells.

La Rectoria conserva allò heretat, tant en riquesa natural com cultural, conservant en el seu edifici la seva arquitectura original, del segle XVII.

Avui esdevé una parada imprescindible per a tot bon gourmet, per a qui vol gaudir del plaer del paladar. Tradició, creativitat i la feina d’un jove equip que sap traslladar la seva il·lusió a cada plat.

Obert de dimarts a diumenge
Migdia de 13:00 a 15:30
Nit (només divendres i dissabte) de 20:30 a 22:30

Restaurant La Rectoria d’Espinavessa
C/ La Font, 15
17747 Espinavessa
Tel. +34 972 553 766
info@restaurantlarectoria.com